Evde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısı yapıldı. 01.11.2018

GÜNCELLENME TARİHİ: 02/11/2018

01.11.2018 tarihinde saat 14:00’de Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Dr.Yasin KÖPRÜ’ nün başkanlığında " Evde Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısı" yapılmıştır. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. İsmail ÇIBIK, Personel Hizmetleri ve Destek Hizmetleri Başkanı Cemalettin ORAL, Sağlık Hizmetleri, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman YILMAZ, Karahallı İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa DEĞİRMENCİ, Sivaslı İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şadan ÜLKER , Eşme İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Muhammed Selim ERBİL’in katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Toplantıda Evde Sağlık Hizmetlerinin 2018 yılı sunumu yapılmış, birimlerin işleyişi, uygulama sırasında ortaya çıkan sorun ve aksaklıların tespiti ve çözüme kavuşturulması konuları görüşülmüştür.

• 001.JPG
  • 002.JPG