Uşak UMKE'den Göz Dolduran Tatbikat
08 Mayıs 2019

“UŞAK UMKE Nisan Ayı Mukavemet, Fizik Kondisyon Dağcılık Eğitim ve Tatbikatı” 09-10 Nisan 2018 tarihleri arasında Uşak İli Ulubey Kanyon Mevkiinde yapılmış olup;  Afrinde şehit olan Paramedik Burak TATAR’a  ithaf edilmiştir.

Uşak UMKE tatbikatı aynı zamanda Ulubey İlçe Devlet Hastanesi “Hastane Afet Planıyla” ortak gerçekleşmiştir.

2018 yılı Uşak İl Sağlık Müdürlüğü UMKE faaliyet planı içerisinde yer alan, UMKE personeline yönelik yapılması planlanan eğitim ve tatbikatlardan olan, Nisan Ayı UMKE “Mukavemet, Fizik Kondisyon Dağcılık Eğitim ve Tatbikatı” 09-10 Nisan 2018 tarihleri arasında Uşak İli Ulubey Kanyonları Mevkiinde 25 UMKE personelinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Mukavemet, Fizik Kondisyon Dağcılık Eğitim ve Tatbikatında, Fiziki kondisyon etapları hazırlanıp yarışma düzenlenmiştir.  Temel Yaşam Desteği Eğitimi, Haberleşme Eğitimi verilmiştir. Enkaz ortamı hazırlanarak UMKE Ekiplerinin enkaza müdahale etmesi sağlanmış, göçük altından çıkarılan 7 afetzede Ulubey Entegre Devlet Hastanesine Nakledilmiştir. Uşak UMKE Nisan Ayı Eğitim ve Tatbikatı başarıyla tamamlamışlardır.

• uşak_umke_kanyon_tatbikatı (1).JPG
  • uşak_umke_kanyon_tatbikatı (2).JPG