Normal Doğuma Yönelik Çalışmalar Ödüllendirildi.
08 Mayıs 2019

Sağlık Bakanlığı’nın kriterleri doğrultusunda İlimizde normal doğuma yönelik çalışmalarda en çok katkı sağlayan doktor ve ebeye başarı belgesi verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın “Doğum Hizmetlerini Güçlendirme Çalışmaları” kapsamında normal doğum yaptırma sayısı yüksek olan T.C. Sağlık Bakanlığı Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimlerimizden Op. Dr. İsmail MUTAFOĞLU ve Ebe Zeynep BOZKURT’a sayın Valimiz Salim DEMİR ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Sedat KAVAS tarafından Üstün Başarı Belgesi verildi.

Op. Dr. İsmail MUTAFOĞLU ve Ebe Zeynep BOZKURT’a tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz.

• ebe_ve hekime başarı belgesi (2-1).jpg
  • ebe_ve hekime başarı belgesi (1).JPG