Eşme Devlet Hastanesinde Bir İlk Gerçekleşti.
08 Mayıs 2019

EŞME DEVLET HASTANEMİZDE İLK DEFA LAPAROSKOPİK AMELİYAT GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Eşme ilçemizde 2017 yılından beri yeni binasında hizmet vermekte olan hastanemiz, 4ü yoğun bakım yatağı olmak üzere 60 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Hasta odalarının tamamı modern bir şekilde dizayn edilmiştir. Hastanemizin tüm odaları nitekli yatak vasfında olup odalarda banyo/wc bulunmaktadır.
Hastanemiz halen 1 Genel Cerrahi Uzmanı, 2 Dahiliye uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Aile Hekimi Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve 7 Pratisyen hekimle hizmet vermektedir.
Her geçen gün sağlık kadrolarımız kuvvetlenerek artmaktadır. Buna bağlı olarakta ilçemizde güncel tedaviler gerçekleştirilmeye başlanmıştır. Hastanemize haziran ayı itibariyle başhekim olarak başlayan Uzm. Dr. Erdem Obuz tarafından 04/07/2018 tarihinde yeni binamızda ve ilçemizde ilk defa olarak laparoskopik kolesistektomi (kapalı yöntemle safra kesesi) ameliyatı yapılmıştır.
İl Sağlık Müdürümüz Dr. Sedat KAVAS ameliyat olan hastamızı ziyaret ederek hastamız ve hastane hakkında genel bir bilgi almıştır. Başhekimimizi yaptığı başarılı operasyon dolayısıyla tebrik ederek başarılarının devamını dilemiştir.

• eşme_devlet_hastanesinde_bir_ilk (7).jpg
  • eşme_devlet_hastanesinde_bir_ilk (6).jpg