YAZ STAJLARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLARLA İLGİLİ DUYURU
12 Kasım 2019

UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI HASTANELER, ADSM, İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİ, TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZLERİ, İLÇE ENTEGRE DEVLET HASTANELERİ,  ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONLARINDA YAPILACAK YAZ STAJLARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

1. Öğrencilerin Hastaneler, ADSM’ ler, İlçe Sağlık Müdürlükleri, Toplum Sağlığı Merkezleri, İlçe Entegre Devlet Hastaneleri ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarına Yaz stajı için başvurular;   1 Nisan 2019 tarihinde başlayacak olup,         30 Nisan 2019 tarihinde sona erecektir.
  2. Müdürlüğümüze bağlı Sağlık Kurumlarında ve birimlerinde staj yapmak isteyen öğrenciler aşağıdaki başvuru evraklarını eksiksiz teslim etmek zorundadırlar. Evraklarını tamamlamayan öğrenciler staja kabul edilseler bile stajları iptal edilecektir.
  3. Hastanelerde yaz stajı ve beceri eğitimi yapacak öğrenciler başvurularını Hastane Başhekimliğine,
  4. İlçe Sağlık Müdürlükleri, Toplum Sağlığı Merkezleri, İlçe Entegre Devlet Hastaneleri ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında yaz stajı yapacak öğrencilerin başvurularını İl Sağlık Müdürlüğü Staj Planlama ve Koordinasyon Birimine yapmaları gerekmektedir.
  5. İlçe Sağlık Müdürlükleri, Toplum Sağlığı Merkezleri ve Acil Sağlık Hizmetleri ve İlçe Entegre Devlet Hastaneleri başvuru sonuçları Mayıs ayının ilk haftasında Müdürlüğümüz internet sitesinden (https://usakism.saglik.gov.tr/) ilan edilecektir.

BAŞVURU EVRAKLARI

• Kimlik Fotokopisi
  • 2 adet vesikalık Fotoğraf
  • İkametgah Belgesi