Evde Sağlık Hasta Yakınları İçin Bilgilendirme Sınıfı
05 Ekim 2019

Türkiye Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığının 04.04.2018 tarih ve 95796091-449-E.889 sayılı yazısı gereği; Bireylerin sağlık personeli tarafından kendilerine sağlanan Evde Sağlık Hizmetinin yanı sıra ev ortamında hem bakım veren hem de bakım alan kişilerin yaşam kalitelerini arttırmaya yönelik ‘Evde Sağlık Hasta Yakınları İçin Bilgilendirme Sınıfı’ oluşturulmuştur.

Bu çalışma kapsamda Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Biriminde görevli Ebe Ayfer ERKOL ve Hemşire Sevda BÖREKÇİ tarafından 20.06.2019 Cuma Günü Saat 15:00’de Palyatif Servisi Eğitim salonunda 12 hasta yakınına  Evde Sağlık Hizmetleri, Bası Ülseri Bakımı ve Tedavisi konularında bilgilendirilme eğitimi yapılmış ve Evde Sağlık Hizmetleri Broşürü dağıtılmıştır.