2020 YILI UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI HASTANELER, ADSM, İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜKLERİ, TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZLERİ, İLÇE ENTEGRE DEVLET HASTANELERİ, ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONLARINDA YAPILACAK YAZ STAJLARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR
21 Şubat 2020

  1. 3308 sayılı yasa gereği mesleki ve teknik eğitim yapan ortaöğretim kurumu öğrencileri ile yükseköğretim kurumu öğrencileri Sağlık bölümleri öncelikli olmak üzere Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerinde Yaz Stajı ve Beceri Eğitimi yapabilirler.
  2. Öğrencilerin Hastaneler, ADSM’ler, İlçe Sağlık Müdürlükleri, Toplum Sağlığı Merkezleri, İlçe Entegre Devlet Hastaneleri ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarına Yaz stajı için başvurular;                                                                                                                                                                  

    2 Mart 2020 tarihinde başlayacak olup, 31 Mart 2020 tarihinde sona erecektir. 

  3. Müdürlüğümüze bağlı Sağlık Kurumlarında ve birimlerinde staj yapmak isteyen öğrenciler aşağıdaki başvuru evraklarını eksiksiz teslim etmek zorundadırlar. Evraklarını tamamlamayan öğrenciler staja kabul edilseler bile stajları iptal edilecektir.
  4. Hastanelerde (Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Banaz Devlet Hastanesi, Eşme Devlet Hastanesi, Sivaslı Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi) yaz stajı  yapacak öğrencilerin başvurularını Hastane Başhekimliğine yapmaları gerekmektedir.
  5. Hastaneler (Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Banaz Devlet Hastanesi, Eşme Devlet Hastanesi, Sivaslı Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi) kendi staj komisyonlarını kurarak staj kabul ve değerlendirmelerini kendileri yapacak olup, aşağıda belirtilen başvuru evraklarına ilave evrak isteyebilirler.
  6. İlçe Sağlık Müdürlükleri, Toplum Sağlığı Merkezleri, İlçe Entegre Devlet Hastaneleri ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında yaz stajı yapacak öğrencilerin başvurularını İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim ve Tescil Birimine yapmaları gerekmektedir.

 

 

BAŞVURU EVRAKLARI

  • 1-Öğrenci Başvuru Dilekçesi
  • 2-2 Adet Staj Başvuru Formu ve Staj Sözleşmesi (Okul tarafından İmzalanmış ve Onaylanmış)
  • 3-Kimlik Fotokopisi
  • 4-2 adet vesikalık Fotoğraf
  • 5-İkametgah Belgesi
  • 6-İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Sertifikası yada İş Güvenliği eğitimi aldığına dair yazı
  • 7-SGK İşe Giriş Bildirgesi (Stajı kabul edilen öğrencilerin staja başlayacakları tarihte teslim etmeleri zorunludur.)
  • 8-Her Kurumun isteyebileceği ilave başvuru evrağı staj komisyonunca belirlenip istenebilir.